Hoidoissa käytettävät Täyteaineet

Allergan – Juvéderm

Juvéderm on maailman johtava täyteainesarja, jonka avulla luomme luonnollisia ja pitkävaikutteisia lopputuloksia. Juvéderm- tuotteet valmistaa terveydenhoitoalan yritys Allergan ja kaikki tuotteet ovat FDA:n hyväksymiä. Käytämme ensisijaisesti uusimpaan teknologiaan perustuvia Vycross sarjan täyteaineita, joilla uuden teknologiana ansiosta on erittäin hyvä pysyvyys. Ostamme kaikki tuotteet viralliselta maahantuojalta, joka takaa varmasti aidot ja turvalliset tuotteet. Jos haluat turvallisuutta ja parasta laatua, valitset Juvédermin.

Luminera – Hydryalix

Hydryalix on Lumineran valmistama hyaluronihappotäyteainesarja. Tuotteiden kehitys, valmistus ja pakkaus tapahtuu kokonaan Israelissa. Sarja on saanut CE-merkinnän, joka edellyttää tarkat tutkimuslaitoksen puolueettomat testit. Hydryalix on käytössä yli 25 maassa, joten aine on hyvin tunnettu. Hydryalixin etu on jumboruiskeet 1,25ml ja kohtuullinen hinta. Hinta-laatusuhde on markkinoiden parhaimmistoa sillä saat 1ml hinnalla 1,25ml. Myös Lumineran tuotteet ostamme vain viralliselta maahantuojalta.

Teoxane – Teosyal

Sveitsiläinen Teoxane Laboratories on erikoistunut laadukkaiden täyteaineiden ja ihoa uudistavien ja vahvistavien hoitovoiteiden valmistukseen. Teosyal valikoimassa on injektoitavia RHA™ hyaluronihappovalmisteita, joilla voidaan häivyttää ihoon syntyneitä juonteita, palauttaa kasvojen pyöreys ja lisätä huulten volyymia. Teosyal RHA-sarja on ensimmäinen täyteainesarja, joka mukailee kasvojesi ilmeitä ja liikkeitä samalla antaen elinvoimaa kasvoillesi. Kaikki Teosyal täyteaineet ovat hyaluronihappopohjaisia ja biohajoavia. Ilomed käyttää ensisijiaisesti RHA-sarjan tuotteita sekä lisäksi huulille erityisesti tarkoitettua Teosyal Kiss-täyteainetta. Virallinen maahantuoja takaa täyteaineiden oikean laadun.

Käy lukemassa lisää www.ilomed.fi tai soita 040 757 8223

Mitä täyteaineet ovat?

Suurin osa markkinoilla olevista täyteaineista on hyaluronihappopohjaisia, mutta on olemassa muitakin, kuten kalsiumpohjaiset täyteaineet (esim. Crystalys). Täyteaineita löytyy markkinoilta eri laatuisia ja eri käyttötarkoituksiin. Hyaluronihappopohjaisessa täyteaineessa suurin osa on hyaluronihappoa, jonka lisäksi siinä on BDDE yhdistettä, pysyvyyden lisäämiseksi. Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, jota löytyy ihmisen kehosta luonnostaan. Hyaluronihappo on kehon kosteuttava ainesosa, ja se sitoo itseensä nestettä, jonka vuoksi se on suosittu ainesosa täyteaineissa ja kosteuttavissa hoidoissa, kuten biorevitalisaatiossa. Täyteaineet ovat biohajoavia, eli ne poistuvat elimistöstämme aineenvaihdunnan mukana vähitellen. Täyteainehoidot ovat sarjahoitoja mikäli haluat ylläpitää lopputulosta.

Lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät www.ilomed.fi

Ennen hoitoa:

2-3 päivää ennen hoitoa on hyvä välttää Omega rasvahappojen, kipulääkkeiden sekä alkoholin käyttöä. Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume yms.) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin. Jos sinulla on ollut herpes, on esilääkitys aloitettava ennen toimenpidettä. Aktiivisessa tilassa oleva herpes on este hoidolle.

Ennen hoitoa hoitaja keskustelee kanssasi tarpeistasi, halutusta lopputuloksesta sekä mahdollisista haittavaikutuksista. Keskustelun aikana käydään läpi toimenpiteen kulku sekä jälkihoito-ohjeet. Keskustelun pohjalta tehdään hoitosuunnitelma, tutustutaan valittuun aineeseen sekä otetaan ennen-kuvat.

Hoidon jälkeen:

Noudata hoitajan antamia neuvoja. Toipuminen on yksilöllistä, mutta turvotus, arkuus ja mustelmat häviävät yleensä muutamassa päivässä. Auringonottoa ja saunomista, tai äärimmäistä kylmyyttä olisi hyvä välttää 8 - 12 tuntia. Myös kosmetiikan käyttöä tulisi välttää 12 tuntia hoidon jälkeen. Vältä injektiokohtien koskettamista hoidon jälkeen ainakin muutama tunti. Kotihoito-ohjeet saat mukaan aina kirjallisena.

Vasta-aiheet hoidolle:

 • Raskaus ja imetys
 • Aktiivinen herpes
 • Ihosairaudet
 • Akuutti tai krooninen tulehdustila hoitoalueella
 • Ihotyyppi, joka tulehtuu erittäin herkästi
 • Iho, jolla esiintyy arpien liikakasvua
 • Verenkiertohäiriöt tai haavojen paranemiseen liittyvät systeemiset sairaustilat
 • Potilas on saanut aiemmin anafylaktisen reaktion
 • Aspiriinilääkitys tai muu veren hyytymiseen vaikuttava lääkitys
 • Hoitoalueella pysyvä täyteaine tai implantti
 • Juuri tehty laserhoito toimenpidealueella
 • Epilepsia, mikäli ei hoitotasapainossa
 • Porfyria
 • Alle 18 vuoden ikä

Essi Luhta, Ilomed

Tavoitteenani on tarjota monipuolista ja laadukasta esteettistä ihonhoitoa, erityisesti täyteainehoitoja. Haluan olla osa alan huippua, joka näkyy jatkuvassa kouluttautumisessani.

Haluan myös tarjota palveluja teille mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, ja siksi teen yhteistyötä ihanien kauneudenhoitoalan yrittäjien kanssa.

Olen terveydenhuollon ammattilainen joka on käynyt laajan koulutuksen esteettiseen ihonhoitoon ja erityisesti täyteainehoitoihin. Osaamiseni ei rajoitu tiettyyn kasvojen alueeseen, vaan osaan käsitellä kasvoja kokonaisuutena. Käy lukemassa lisää minusta www.ilomed.fi